choice language

Moje ime je Igor Mrkobrad, vlasnik sam odg.Flight Staff, iz Surčina.

Pored moje porodice, velika ljubav su mi i psi. Druženje i upoznavanje sa ovom predivnom i plemenitom rasom počinje u novembru 2003 god, posle beogradske Cacib izložbe, kada na insistiranje moje supruge, u naš dom stiže žensko štene po imenu Cora of Eagle Blend.
Ona je trebala da bude kućni ljubimac, ali sticajem okolnosti postaje izložbeni i priplodni pas, na kome se zasniva odgoj naše odgajivačnice.

Igor & Ch.Cora of Eagle Blend
Igor & Ch.Tito of Eagle Blend

Igor, Anja, Maria & Ch.Cora of Eagle Blend

Svojom lepotom, temperamentom i karakterom, ova rasa je pobrala sve naše simpatije, što je bilo i presudno da počnemo ozbiljnije da se bavimo odgojem AST-a. Rešeni da počnemo uzgoj ove predivne rase, u septembru 2006 god, registrujemo odgajivačnicu pod nazivom Flight Staff kod FCI-a pod br.4543
Flight Staff kennel veoma vodi računa da iz odgajivačnice izađu lepo odnegovani, genetski zdravi psi, tipični predstavnici svoje rase kakve ih standard propisuje.

Veliku zahvalnost što Flight Staff uopšte postoji, dugujem mojoj supruzi Mariji i drugu Munćan Lazaru, bez čije podrške ne bi ni postojali, i koje smatram za su-vlasnike Flight Staff kennel-a!

Top of Page

Copyright © - flight staff kennel 2007 - best preview 1024 x 768 design by Milija